– Tusen takk! sier Camilla Aas da vi ringer henne og gratulerer med hovedgevinsten i kampanjen, en snerten Toyota AYGO. Alle som meldte seg på nyhetsbrevet, var med i trekningen som foregikk lørdag 26. oktober på Oslo Motor Show.

– Jeg er ikke vant til å ha vinnerlykke. Har bare vunnet småpremier noen få ganger, så det var fantastisk gøy å få en slik beskjed, ja nesten uvirkelig, fortsetter Camilla.

Hun bor i Eidsberg kommune (snart en del av Indre Østfold kommune), sammen med mannen Jens og sønnene deres Jonathan og Theodor. Hun er 31 år, ansatt i NAV og jobber på Mysen videregående skole. Oppgaven hennes der er å motivere elevene til å fullføre skolegangen. Med andre ord et svært viktig arbeid for enkeltelever, skolen og samfunnet.

På fritiden er hun ivrig jeger. Det har hun vært i mange år, jakter mest elg, men også rådyr.

– Jaktlysten min har smittet over på ektemannen, så nå er vi to om det. Vi har svart elghund, og som regel går Jens spor, og jeg sitter på post, forteller Camilla. De er med i et tallrikt jaktlag der hele familier deltar.

– Første helga er det fast at alle stiller opp, til og med unger. Vi går på linje og driver elgen. Vi har små jaktfelt, slik at dette er lett å gjennomføre og effektivt. Jakta vår er både godt sosialt samvær og gode naturopplevelser.

Camilla er også lokalpolitiker og sier at påkjørsler av elg og rådyr er et stadig gjentagende tema blant representantene i kommunestyret. Det er mange viltulykker i Eidsberg. Rådyrene karakteriser hun som veldig uforutsigbare; de er små, spretter hit og dit, bråsnur og kommer tilbake – ofte flere i følge.

Vinnerfamilien Aas: Jens, Jonathan, Theodor og Camilla.