Regler for personvern

1. Opplysninger som samles inn

Avhengig av hvordan du er i kontakt med oss, vil vi samle inn ulike opplysninger om deg. Vi tar personopplysninger på alvor, og behandler disse i henhold til norsk lov, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR). Under finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hva vi bruker de til og dine rettigheter knyttet til dette.

1.1 Abonner på nyhetsbrev

Ved påmelding av nyhetsbrev må du oppgi navn, e-post og telefonnummer. Dette er opplysninger som brukes for å kunne kommunisere til deg via e-post og SMS. Behandlingen er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg.

1.2 Seogblisett.com

Når du besøker vårt nettsted logger vi informasjon om din bruk. Dette gjøres ved hjelp av informasjonskapsler. Opplysningene som samles inn behandles på bakgrunn av en interesseavveining. behandles på et aggregert nivå, og vi kan ikke bruke de til å identifisere deg som enkeltperson.

2. Deling av personopplysninger

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering:

  1. Vi bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Dette vil kunne være leverandør av vår web-plattform, leverandør av nyhetsbrev system o.l.
  2. Vi kan dele dine personopplysninger med andre som du har gitt ditt samtykke til at vi deler informasjon med.
  3. Lovgrunnlag kan pålegge oss å dele dine personopplysninger med offentlige myndigheter.

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

3. Lagringstid

Opplysninger som vi behandler på bakgrunn av ditt samtykke lagrer vi frem til du trekker tilbake samtykket. Enkelte opplysninger lagrer vi på bakgrunn av en Interesseavveining. Opplysningene lagres så lenge vår interesse for å behandle personopplysningene veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern.

4. Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettigheten på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må du sende en forespørsel per e-post til hei@seogblisett.com. Vi vil svare på din henvendelse så fort som mulig, og senest innen 30 dager. Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg.

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no

5. Endringer

Hvis det skulle skje endringer i våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Oppdatert informasjon finnes alltid finnes tilgjengelig på vår nettside.

Informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små filer som er lastet ned til datamaskinen, for å forbedre opplevelsen din. For mer generell informasjon om informasjonskapsler se Wikipedia-artikkelen om HTTP-informasjonskapsler.

Tredjeparts informasjonskapsler

I noen tilfeller benytter vi cookies levert av betrodde tredjeparter:

Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseløsningene på nettet, for å hjelpe oss med å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter som vi kan forbedre opplevelsen din. Disse kapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og hvilke sider som besøkes.

For mer informasjon om Google Analytics cookies, se den offisielle Google Analytics-siden.

En av måtene vi bruker informasjonskapsler på, er å vise deg nyttige og relevante annonser på og utenfor Facebook. Du kan kontrollere hvordan Facebook bruker data til å vise deg annonser, ved å bruke verktøyene som beskrives på Facebook sine sider.